onsdag 30. desember 2009

Romjulstrim for Prikken







Prikken får god mosjon i løssnøen. Det er både rådyr- og harespor som er interessante, men noe jag av betydning blir det ikke på grunn av de forholdsvis store snømengdene. Vi bruker turene som fysisk trening først og fremst. Bikkja er blitt i god form på kort tid!
Litt snø til, så er det vel straks ekstraordinær båndtvang her i kommunen, og da er det slutt på moroa :-)
Men det er kaldt nok for bikkja. Når gradestokken kryper ned under 15, markerer Prikken tydelig at det blir i kaldeste laget. Viser den tegn på å halte pga temperaturen, er det hjem igjen! Så lenge den viser entusiasme og aktivitet, er det imidlertid full fres. Og med Purina Pro-Plan som fòr nå, legges grunnlaget for kommende jaktsesong.
Planen er å holde Prikken i god aktivitet med hyppige turer frem til vår- og sommersesongen, da sykkelturer på grusvei kan overta, før det igjen gis adgang til å slippe hunden 20.august. Glimrende fysisk form er en forutsetning for en vellykket jaktsesong neste år. Jaktlyst er det i massevis hos Prikken, og legges forholdene til rette terrengmessig, er det grunn til å se fram til spennende jaktturer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar