mandag 14. desember 2009

Sporing og jag i Drangedal







Noen fotoglimt fra en sporings-og jagetur til Kroken i Drangedal, torsdag . Her er det harehopp, hjortelort, flotte tåkemyrer.... Vi hadde en fire timers skikkelig tur i svært vekslende terreng, der vi også klatret i brattlender og gikk gjennom store områder med tett vegetasjon på søk etter hjortespor og andre dyrespor.
I løpet av dagen kom vi over spor etter minst to forskjellige hjort, men ferskeste spor var nok fra kvelden før. Bikkja jaget rådyr, men det ble ikke den lengste losen denne dagen. Vi kom over elg- og harespor, og skremte ut tiur, så det var en flott skautur. Slike runder er med på å danne et bilde av viltbestanden i området. Siden det er her jeg jakter både elg, hjort og rådyr er det spesielt spennende å følge med i de "maleriene" som dyresporene utgjør.
To dager seinere var det jakt i Kilebygda. Fikk da endelig et bilde av Prikken med nyskutt rådyr. Dessverre var bikkja for preget av reveskabb til å kunne være med denne dagen, så han fikk nøye seg med å godlukte ekstra mye på dyret.
Klikk på bildene for å se dem i stort format!
























Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar